marți, 5 februarie 2019

Rugaciune pentru a elibera locurile de influentele demonice.


Deviza Ordinului: "Onoare, Lupta, Rugăciune, Munca şi Studiu."
Slogan: "Nu exista izbânda, decât cu ajutorul lui Dumnezeu!" 

Rugaciune pentru a elibera locurile și persoanele de influentele demonice.

Imagine din filmul Conjuring.
Această rugăciune este indicată în mod special atunci când au fost introduse în locuință vrăjitoare sau persoane dubioase, dacă am acceptat din partea lor, talismane, am purtat amulete sau alte obiecte vrajitoresti, și atunci când în casă s-a făcut spiritism, magie  neagra și au avut loc drame  sângeroase sau violențe (ucideri, sacrificii, sinucideri, blesteme, etc.)
 Rugaciunea poate fi folosita si in alte locuri profanate de adeptii cultelor demonice, in locurile in care au avut accidente inexplicabile si care pot fi interpretate, a fi locuri băntuite.


+ Eu mă așez în Prezența Domnului nostru Isus Cristos, si mă supun Majestății Sale.
”Mă îmbrac cu armura lui Dumnezeu pentru a putea rezista vicleniilor diavolului. Rămân tare, având mijlocul încins cu adevărul și purtând platoșa dreptății...Țin mereu în mâini pavăza credinței cu care voi putea stinge toate săgețile cele arzătoare ale vicleanului. Iau și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.” (cf.Ef 6, 13-17)
O, Isuse răstignit, mort și Înviat, pentru slava Numelui Tău, Te rog să pui în lanțuri toate duhurile rele: din aer, din apă, din foc, de pe pământ, de sub pământ și din iad. Distruge, de asemenea, influența tututror sufletelor pierdute sau rătăcitoare care s-ar putea manifesta aici, precum și a tot ce poate trimite puterea satanică, sau orice grup de vrăjitorie, de magicieni sau adoratori ai Satanei, care ar putea fi prezenți sub o formă preter-naturală.
Invoc Sângele lui Isus Cristos: în aer, în apă, în foc, în vânt, pe pământ și peste toate roadele sale, în abis și în infern.
Doamne Isuse Cristoase în Numele Tău, împiedică vrăjmașii pe care i-am numit, să comunice între ei, împiedică-i să se ajute mutual, în vreun fel oarecare. Împiedică-i să comunice cu mine și să facă orice nu a fost poruncit în Numele Tău.
Doamne Isuse Cristoase, pecetluiește cu Sângele Tău: acest loc, pe toți cei care sunt aici prezenți (care locuiesc aici), familiile lor, prietenii lor, bunurile și resursele lor. (se repetă de trei ori.)
Doamne Isuse, împiedică pe toate duhurile rătăcitoare, pe toate vrăjitoarele, toate sectele satanice şi pe emisarii lor (servitorii sau şefii lor), să-mi facă rău, sau să se răzbune pe mine, pe familia mea sau pe prietenii mei, sau să aducă daune asupra celor ce ne aparţin.
Doamne Isuse, prin meritele Sângelui Tău Preapreţios, sfărâmă şi fă să dispară toate vrăjitoriile, maeficiile, talismanele, stratagemele, minciunile, legăturile, piedicile sau obstacolele. In Numele Tau, Isus(e) distruge din acest locaș toate magiile, blestemele, înşelătoriile, ataşamentele sau înfluenţele duhurilor demonice.
Nimiceşte de asemenea Doamne, toate bolile trupului, ale sufletului şi ale spiritului prezente în noi şi în acest loc ... fie că au fost cauzate de propriile noastre păcate şi greşeli, fie că au fost provocate de oricine altcineva. (se repetă de trei ori)
Acum, eu împlânt Crucea lui Isus Cristos în persoana mea (sau în N.), în toţi cei care locuiesc în această casă şi în toate generaţiile care ne-au precedat şi poruncesc aici şi pretind, ca prin puterea Numelui lui Isus să înceteze orice comunicare directă ( prin spiritism) între aceste generaţii; Iar fiecare dintre aceste comunicări să fie filtrată, prin Preapreţiosul Sânge al Domnului nostru Isus Cristos.
Fie ca PreaSfanta Fecioara Maria, cea Neprihănită, să ne îmbrace cu lumina şi puterea credinţei Sale. Doamne Părinte Sfânt, Te implorăm să-i trimiţi pe Îngerii şi Sfinţii Tăi să ne vină în jutor. Îi mulţumesc lui Isus Cristos, care este: Calea, Adevarul si Viata, EL care este dreptatea şi înţelepciunea mea, sfinţenia şi mântuirea mea.
Şi mă încredinţez * (* Preoţii pot adăuga: ”Prin puterea mea preoţească şi cu aceste mâini care ating în fiecare zi, Trupul lui Isus”) ministerului Duhului Sfânt, pentru ca El să vindece toată descendenţa mea ** (** Se poate termina cu această variantă: ”Nu în spirit de răzbunare, ci pentru ca ei să înceteze şi să se convertească.”), pentru ca în toate să fie slăvit Dumnezeu: In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.+
2. Rugăciunea scurtă a Sfântului Anton.
Sfântul Anton de Padova a apărut în vis unei portugheze care îl învocase pentru că era impinsă în mod violent de către diavol să se sinucidă. El i-a dat un pergament pe care trebuia să-l poarte mereu asupra sa (cf Dt 11,18). Întradevăr, când s-a trezit, ea îl avea agăţat la gât, cuprinzând textul redat mai jos. Această rugăciune a fost atât de eficace, încât regele Denis, care domnea atunci în Portugalia (1279-1325), a vrut să aibă el pergamentul. Îndată ce femeia a rămas fără el, a recăzut sub puterea demonului. Atunci i s-a dat o copie exactă şi totul a intrat în ordine.
 + IATĂ CRUCEA DOMNULUI
Fugiţi, puteri vrăjmaşe!
El a învins, Leul din Tribul lui Iuda,
URMAŞUL LUI DAVID!
3. În caz de urgenţă :
Se va face semnul crucii şi se va spune cu multă credinţă : 
+ ÎN NUMELE LUI ISUS, duh necurat, PLEACĂ!
sau: 
+ ÎN NUMELE PREASFINTEI TREIMI: TATĂL, FIU ŞI DUHUL SFÂNT, înapoi Satano !
- Prin meritele Preţiosului Sânge al lui Isus Cristos, prin mijlocirea Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioarei Mariei, a Sfântului Iosif şi a tuturor Sfinţilor, a Sfântului Arhanghel Mihail şi a tuturor Îngerilor, 
fii alungat de aici! Amin.+
4. Rugăciune de consacrare a locuinţelor. ( La Sf. Fecioara Maria.) 
Preasfântă Marie, Maica Mea, Cetatea mea de apărare – Refugiul Iubirii Sfinte – sfinţeşte această casă prin Iubirea Ta Sfântă ! Deschide spre sfinţenie, inima fiecăruia dintre cei care locuiesc aici. Condu-ne pe noi pe calea Iubirii Sfinte !
Învinge orice rău care apasă asupra noastră, fie el o forţă necunoscută aflată între zidurile acestea (maleficii, făcături, vrăji), fie un obicei rău sau vreun ataşament sau dependenţă pe care noi înşine am ales-o (dependenţă fata de: alcool, droguri, cafea, televizor, internet, fumat, etc). Fă din această casă un Sanctuar al Iubirii Tale Sfinte ! Prin Isus Cristos, Domnul si Dumnezeul nostru. Amin.+
Tatăl nostru... Bucură-te Marie... Slava Tatălui…
Rugaciunea Domneasca
+ Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfinteasca-Se numele Tau, vie imparatia Ta, fie voia Ta, precum in cer si pe pamant. Painea noastra cea spre fiinta, da ne-o noua astazi, si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau. Amin.+
Salutarea Ingereasca
+ Bucura-te Marie, cea plina de har, Domnul este cu tine; binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau, Isus.  Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi, pacatosii, acum si in ceasul mortii noastre. Amin.+
Preamarirea Sfintei Treimi
+ Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, precum era la inceput si acum si pururea in vecii vecilor. Amin.+

Cu dragoste fraternala,
                                      Un Cavaler in “Ordinul Florii de Cires-Sakura”      6.02.2019

Sursa: Peut-on se liberer des espirits impures ? ; Autor: Mons. Tournyol du Clos;
Editura: L’Archistratege; Ediţia: 2011.;Bucureşti, 2012; Traducere din franceză:
IMPRIMATUR + Antoine-Nabil Andari, Vicar general Patriarhal de Jounieh (Liban)
la 14 septembrie 2001, în sărbătoarea Înălţării Sfintei Cruci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu